Wijzigingen raad van commissarissen Basic-Fit

Wijzigingen raad van commissarissen Basic-Fit

09-02-2023 Basic-Fit heeft op 9 februari wijzigingen in de samenstelling van de raad van commissarissen aangekondigd.

Kees van der Graaf zal na 6 jaar terugtreden als president-commissaris. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders later dit jaar wordt Jan van Nieuwenhuizen per 24 april benoemd als zijn opvolger. Daarnaast wordt Joëlle Frijters voorgesteld als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Jan van Nieuwenhuizen heeft geruime tijd gewerkt als investment banker bij JP Morgan en Morgan Stanley en heeft volgens Basic-Fit corporate governance-ervaring opgedaan bij bij NIBC en Rabobank. Hij was lid van de raad van bestuur bij Rabobank van 2014 tot 2020. Momenteel vervult Jan van Nieuwenhuizen diverse toezichthoudende functies als voorzitter van de raad van commissarissen bij ForFarmers en Wealth Manager Partners en lid van de board of trustees van het Leids Universiteits Fonds.

Joëlle Frijters wordt voorgesteld als zesde lid van de raad van commissarissen. Zij is commissaris bij CM.com, TABS, HighTechXL en LeQuest en lid van de raad van advies van The Cronos Group. Zij was in 2008 medeoprichter van Improve Digital. Daarvoor bekleedde Joëlle verschillende internationale managementfuncties bij onder andere Microsoft.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook