Kemal Saglam en Ton Vaags nieuwe bestuurders Ballast Nedam

Kemal Saglam en Ton Vaags nieuwe bestuurders Ballast Nedam

01-04-2020 Ballast Nedam heeft per 1 april twee nieuwe bestuursleden. De raad van bestuur wordt versterkt door Kemal Saglam en Ton Vaags. Met de benoeming van Saglam en Vaags komt het aantal bestuursleden op zeven.

Kemal Saglam en Ton Vaags zullen per direct aan de slag gaan als bestuurslid. Ton Vaags is nieuw bij Ballast Nedam, terwijl Kemal Saglam sinds september 2019 als chief executive officer van de divisie Construction bij het bedrijf werkt. 

Kemal Saglam is verantwoordelijk voor de activiteiten van business units en de organisatie van afdelingen. Daarnaast is Saglam verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe markten binnen zijn divisie waarin de bouw- en infrastructurele activiteiten zijn ondergebracht. In 2008 kwam Saglam bij Rönesans Holding, het moederbedrijf van Ballast Nedam, en vervulde tot 2013 verschillende functies bij Renaissance Construction Rusland. Daarna bekleedde hij verschillende functies binnen de divisie Energy en het hoofdkantoor in Turkije. Voor hij op 2 maart 2020 toetrad als lid van de raad van bestuur, was Saglam ceo en bestuurslid van Rönesans Healthcare Facilities Management Company en bestuurslid van Heitkamp Ingenieur und Kraftwerksbau GmbH.

Ton Vaags is per 1 april 2020 verantwoordelijk voor de business units Ballast Nedam Building Projects en Ballast Nedam Zuid. Hij heeft een rijke ervaring in en kennis van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Voor hij bij Ballast Nedam werd benoemd, was Vaags ceo van J.P. van Eesteren BV en lid van groepsdirectie van TBI Holdings BV. Vaags was eerder bestuurslid bij Synchroon BV en oefende diversie managementfuncties uit bij Heijmans NV en Koninklijke BAM Groep NV.

Met de versterking van Saglam en Vaags en een uitbreiding van de raad van bestuur verwacht het bedrijf verder te groeien.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook