Maarten Meijs (Talpa Global) winnaar Young Captain 2016

Datum: 22-11-2016

Maarten Meijs (Talpa Global) winnaar Young Captain 2016

Maarten Meijs (foto links) van Talpa Global is de winnaar van de Young Captain Award 2016. Meijs is Managing Director Talpa Global, onderdeel van Talpa Media.
 

Topmanager Maarten Meijs van Talpa Global verkozen tot Young Captain 2016. Deze nationale erkenning is voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven. Deze prijs wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien van Oranje reikte de prijs uit op Paleis Het Loo te Apeldoorn. Meijs is Managing Director Talpa Global, onderdeel van Talpa Media. Hij draagt verantwoordelijkheid voor het sluiten van complexe deals met als kernactiviteit de verkoop en productie van Talpa’s televisie- en digitale formats over de hele wereld, zoals The Voice; sinds 2010 telt dit format 65 versies en is te zien in 180 landen en winnaar van drie Emmy Awards.


De Young Captain Award wordt jaarlijks toegekend aan een business-leider die in een vroege fase van zijn of haar carrière al een grote invloed op de eigen onderneming heeft en getuigt van een visie op economisch en maatschappelijk vlak. De finalisten zijn de Captains of Industry van morgen.


 

Meijs bereikte de finale met twee andere talenten uit het bedrijfsleven: Marie-Pauline Lauret, Corporate Director Internal Audit bij AkzoNobel en Francine van Dierendonck, Algemeen directeur van Xenos, onderdeel van de Blokker Holding. Meijs ontving de award in de aanwezigheid van 140 genodigden uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven.


 


Gerelateerde artikelen


> Rondetafeldiscussie 'Excelleren doe je zo'

Laurentien van Oranje

  • Ere-voorzitter Stichting Lezen & Schrijven
  • Voorzitter en oprichter Missing Chapter Foundation
  • Voorzitter Europese Culturele Stichting
  • Oprichter Stichting Lezen & Schrijven