Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder Air France-KLM

Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder Air France-KLM

18-05-2017 Air France-KLM heeft Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder. Zij volgt Peter Hartman op, die zijn afgesproken termijn van vier jaar heeft voltooid. 

Leni Boeren zal een toezichthoudende functie vervullen. Zij was sinds 2009 coo bij Robeco, maar vertrok daar eind 2016. Momenteel is ze actief als commissaris bij onder andere Tata Steel.

Peter Hartman was sinds 1 juli 2013 was hij vicevoorzitter van de Board of Directors van de Air France-KLM Groep. Van 2007 tot 2013 was Hartman president-directeur van KLM.

Over het vertrek van Hartman zegt Pieter Elbers (president-directeur KLM) het volgende: “Peter heeft afgelopen jaren zijn uitgebreide luchtvaartkennis en ervaring gedeeld in de Air France- KLM board. Door zijn persoonlijke commitment en jarenlange ervaring bij KLM en bij Air France-KLM heeft Peter een waardevolle bijdrage geleverd waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn.”

Meer over Leni Boeren

Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

12-03-2020 Op 12 maart meldt Van Lanschot Kempen dat Leni Boeren per direct stopt als directievoorzitter van Kempen Capital Management (KCM) en lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen. Om persoonlijke redenen legt zij haar functies neer.

Leni Boeren treedt toe tot bestuur van Van Lanschot Kempen

Leni Boeren treedt toe tot bestuur van Van Lanschot Kempen

30-01-2018 Leni Boeren treedt toe tot het bestuur van Van Lanschot Kempen. Zij wordt verantwoordelijk voor asset management en wordt ook voorzitter van de directie van Kempen & Co.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook