Commissarissen Leon van den Boom en Van Dobben de Bruyn weg bij Hydratec

Commissarissen Leon van den Boom en Van Dobben de Bruyn weg bij Hydratec

04-07-2011 Leon van den Boom en Peter van Dobben de Bruyn hebben per direct besloten hun functie als lid van de Raad van Commissarissen Hydratec Industries neer te leggen.

De twee toezichthouders van Hydratec Industries (het voormalige Nyloplast) zijn tot dit besluit gekomen na een verschil van mening over het te voeren corporate governance beleid binnen het concern.

Hydratec
Bestuursvoorzitter Roland Zoomers van Hydratec wil vooralsnog niet uitweiden over het vertrek van Peter van Dobben de Bruyn en Leon van den Boom, zo meldt hij in een eerste reactie aan Dow Jones Nieuwsdienst.

Peter van Dobben de Bruyn
Van Dobben de Bruyn is vice-voorzitter en managing director van Industrial Safety Group. Hij was sinds 2002 commissaris van Hydratec Industries.

Leon van den Boom
Leon van den Boom is de oprichter van Van den Boom Groep. Dit onafhankelijke financieel adviesbureau speelde in de jaren 90 een grote rol op het gebied van corporate governance in Nederland. In 2000 verkocht Van den Boom zijn onderneming aan NIB Capital.

Commissaris Hydratec Industries
Van den Boom maakte sinds 2006 deel uit van de Raad van Commissarissen Hydratec Industries, producent van kunststof onderdelen en verpakkingen en bedieningspanelen.

Lees ook:

> CV Leon van den Boom
> Leon van der Boom per direct opgestapt als commissaris ASMI
> Leon van den Boom nieuwe commissaris Schuitema

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook