Lex Geerdes vertrekt bij Aon Nederland

Lex Geerdes vertrekt bij Aon Nederland

09-03-2016 Op 8 maart 2016 heeft Aon Nederland bekend gemaakt dat Geerdes de verzekeringsmakelaar en risico-adviseur na 30 jaar gaat verlaten.

Opvolger
Lex Geerdes was in zijn laatste functie Country Manager van Aon Nederland en CEO van Aon Risk Solutions Benelux en Centraal-Oost-Europa. Geerdes wordt opgevolgd door Marc van Nuland, die de functie van Country Manager van Aon Nederland zal combineren met zijn huidige positie als CEO van Aon Risk Solutions Nederland. President-commissaris Gerard Hoetmer ziet in Van Nuland de logische opvolger van Geerdes. 'Marc heeft zich binnen Aon bewezen en is goed ingevoerd om de leidende rol van Aon in Nederland te versterken en de groeistrategie van Aon in EMEA te ondersteunen', aldus Hoetmer.

Natuurlijk moment
Volgens Geerdes is het een natuurlijk moment om af te treden en het leiderschap over te dragen. De komende maanden zullen voor Geerdes in het teken staan van de overdracht van zijn verantwoordelijkheden. 'Hierna ga ik beginnen aan het volgende hoofdstuk van mijn professionele leven', aldus Geerdes.

Belangrijke rol
Opvolger Marc van Nuland laat weten dat Geerdes een belangrijke rol voor Aon in Nederland heeft gespeeld. 'Door zijn inspanningen zijn wij in staat geweest om te groeien en hebben wij onze positie in de Nederlandse markt kunnen versterken', aldus Van Nuland. Gerard Hoetmer en Dick Verbeek, voorzitter en vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen, zijn het met Van Nuland eens. 'Wij zijn Lex Geerdes veel dank verschuldigd voor al het werk dat hij voor Aon heeft verricht en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.'

 

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook