Liesbeth Kaashoek nieuwe directeur people & IT bij NS Groep

Liesbeth Kaashoek nieuwe directeur people & IT bij NS Groep

13-06-2024 Liesbeth Kaashoek wordt met ingang van 15 juni benoemd als directeur people & IT bij NS.

Liesbeth Kaashoek was eerder lid van het executive committee van PostNL en in deze rol verantwoordelijk voor pakketten en logistics solutions. Ook was ze enige tijd directeur operatie op interim basis bij Enexis.

Kaashoek wordt over voordracht van de raad van commissarissen aangesteld door de aandeelhouder, de minister van financiën. In haar nieuwe functie als directeur people & IT wordt zij ook lid van de raad van bestuur. Zij wordt verantwoordelijk voor het samenbrengen van een toekomstbestendig personeelsbeleid en de verdere inzet op digitalisering en innovatie.

Herman Dijkhuizen, voorzitter raad van commissarissen NS: “Ik ben verheugd dat Liesbeth Kaashoek wordt benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Liesbeth is een ervaren bestuurder, heeft veel ervaring met grote investeringen en technologische innovaties en weet daarbij ook goede contacten te onderhouden met de medezeggenschap en vakbonden. Daarnaast kent ze het werken in een publiek bedrijf met maatschappelijke impact en alle facetten die daarbij komen kijken.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook