Linda Galipeau nieuw lid RvB Randstad

Linda Galipeau nieuw lid RvB Randstad

31-01-2012 Randstad heeft Linda Galipeau voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt haar benoeming voorgelegd aan de aandeelhouders. Dat heeft Randstad vandaag bekend gemaakt.

Greg Netland
Linda Galipeau volgt Greg Netland op, die heeft aangegeven af te zien van een tweede termijn in de Raad van Bestuur van Randstad. Netland werd in 2007 benoemd tot lid van de RvB en was verantwoordelijk voor Randstads activiteiten in de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

Linda Galipeau
Op dit moment is de Canadese Linda Galipeau president van Randstad USA. Daarvoor was zij 11 jaar lang president van Randstad Canada. In 1995 trad Linda Galipeau in dienst bij Randstad, in de functie van district manager in de Verenigde Staten.

Fritz Fröhlich, voorzitter Raad van Commissarissen van Randstad, is verheugd dat Galipeau toetreedt tot de Raad van Bestuur. Hij omschrijft haar als iemand die kansen grijpt en een succes maakt van uitdagingen die op haar pad komen. Bovendien komt zij uit de eigen gelederen van Randstad, wat een specifieke wens is van het uitzendconcern.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook