Nieuwe commissaris Fastned

Nieuwe commissaris Fastned

21-04-2023 Fastned heeft op 21 april bekendgemaakt dat Liselotte Kooi per 8 juni 2023 zal worden benoemd tot lid van de raad van commissarissen.

Liselotte Kooi is momenteel director group legal & company secretary bij FrieslandCampina en bestuurslid van de Stichting FAST, Administratiekantoor Fastned. Zij zal deze functie neerleggen bij haar benoeming als commissaris van Fastned.

Kooi zal worden voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 8 juni 2023. Tijdens deze AvA zal Marije van Mens aftreden als commissaris.

Bart Lubbers, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt het volgende over de komst van Kooi: “Liselotte's uitgebreide kennis van en ervaring met corporate governance en financiën is van enorme waarde gebleken voor Stichting FAST en Fastned als geheel. De raad van commissarissen zal in de toekomst veel profijt hebben van haar ervaring en is voornemens Liselotte tot voorzitter te benoemen zodra ze is toegetreden tot de raad van bestuur.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook