Nieuwe commissaris Royal HaskoningDHV

Nieuwe commissaris Royal HaskoningDHV

21-04-2023 Royal HaskoningDHV heeft op 21 april bekendgemaakt dat Louisa van den Broek per 4 april is toegetreden tot de raad van commissarissen

Louisa van den Broek is momenteel senior director malnutrition partnerships & programs bij DSM, en was daar daarvoor company secretary bij DSM en De Nederlandsche Bank. Zij volgt in haar nieuwe rol bij Royal HaskoningDHV Angelique Paulussen op als commissaris, die vertrok na het bereiken van de wettelijke maximumtermijn.

Peter Blauwhoff, voorzitter van de raad van commissarissen, meldt het volgende over de wisseling: "Wij willen onze dank en waardering uitspreken voor de waardevolle bijdrage van Angelique. Zij heeft een instrumentele rol gespeeld bij het aansturen van een hoogwaardig overleg tussen de raad van commissarissen, de raad van bestuur en de Ondernemingsraad. Dit vergemakkelijkte effectieve besluitvorming binnen de onderneming. Wij zijn verheugd Louisa van den Broek te verwelkomen, die op voordracht van de Nederlandse Ondernemingsraad door de raad van commissarissen is voorgedragen. Zij brengt uitgebreide ervaring mee op het gebied van corporate governance en verandermanagement, waardoor de raad van commissarissen goed gepositioneerd is om de raad van bestuur te adviseren en te controleren."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook