Nieuwe bestuurders Blokker

Nieuwe bestuurders Blokker

15-06-2018 Blokker heeft twee nieuwe bestuurders benoemd. Ludo Bijvoet wordt algemeen directeur en Frank Cocx is benoemd tot financieel directeur. 

Ludo Bijvoet zal in zijn functie leiding geven aan de verdere transformatie van Blokker. 

Michiel Witteveen, president-commissaris en waarnemend ceo, zegt over de benoeming van Bijvoet het volgende: "Ludo Bijvoet is een ervaren retailer en was betrokken bij de uitvoering van de strategie die Blokker Holding in mei 2017 heeft ingezet. Met de steun van de aandeelhouders en de benodigde financiering, kan Ludo op een effectieve manier invulling geven aan de plannen voor Blokker. En hoewel het een pittige klus is, hebben wij het volste vertrouwen dat Ludo succesvol zal voortbouwen op het eind 2017 voorzichtig zichtbaar geworden herstel."

Bijvoet is sinds de verkoop van Xenos algemeen directeur van het bedrijf. Hiervoor bekleedde hij hij managementposities bij onder andere Bakkersland Groep en Deli Maatschappij. 

Frank Cocx is aangesteld als financieel directeur. Eerder was hij werkzaam bij Intertoys en KPMG. 
Michiel Witteveen zegt over de benoeming van Bijvoet het volgende: "Wij zijn blij dat we vandaag ook de benoeming van Frank Cocx als financieel directeur kunnen aankondigen. Met de benoemingen van Bijvoet en Cocx is het directieteam van Blokker B.V. weer compleet."

De benoemingen van Bijvoet en Cocx gaan in per 1 juli 2018.

Eerder werd bekend dat Casper Meijer op 30 juni 2018 terugtreedt als ceo van Blokker.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook