Marga de Jager nieuwe commissaris KPN

Marga de Jager nieuwe commissaris KPN

03-04-2023 KPN draagt Marga de Jager voor als nieuw lid van de raad van commissarissen. De Jager zal Chantal Vergouw opvolgen, die onlangs is voorgedragen als lid van de raad van bestuur van KPN.

Marga de Jager is momenteel ceo van ANWB en heeft ervaring in zowel het private als het publieke domein. Ze is onder meer verantwoordelijk geweest voor de marketing en sales in de consumentenmarkt en voor B2B hulpverlening bij ANWB en heeft in het verleden gewerkt in verschillende commerciële functies bij Leaseplan. Naast haar rol als ceo van ANWB, is ze ook voorzitter van de raad van commissarissen van de verzekeringsactiviteiten van ANWB (Unigarant) en lid van de raad van advies van KWF Kankerbestrijding.

De benoeming van Marga de Jager gaat in na een besluit van de aandeelhouders van KPN tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, die binnenkort zal worden bijeengeroepen. Tijdens deze buitengewone aandeelhoudersvergadering worden aandeelhouders ook geïnformeerd over de voorgenomen benoemingen van Chantal Vergouw en Wouter Stammeijer als lid van de raad van bestuur van KPN.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook