Maria Letizia Mariani nieuw lid raad van bestuur Signify

Maria Letizia Mariani nieuw lid raad van bestuur Signify

07-01-2020 Signify draagt Maria Letizia Mariani voor als nieuw lid van de raad van bestuur aan en stelt herbenoemingen voor.

De raad van commissarissen heeft bekendgemaakt Maria Letizia Mariani voor te willen dragen als lid van de raad van bestuur voor een periode van vier jaar. Maria Letizia Mariani was hoofd van Signify’s Market Group Europe voor ze in 2019 haar huidige functie als chief marketing officer en head of strategy kreeg.
Eric Rondolat, ceo van Signify, geeft aan blij te zijn met het voorstel, en laat weten dat zij als lid van de raad van bestuur zowel zakelijke als commerciële ervaring zal inbrengen. 

De benoeming van Maria Letizia Mariani zal worden besproken tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 19 mei 2020.

Naast het voorstel voor het toetreden van Maria Letizia Mariani tot de raad van bestuur, stelt de raad van commissarissen de herbenoeming van Eric Rondolat als chief executive officer en voorzitter van de raad van bestuur voor.
Arthur van der Poel, voorzitter van de raad van commissarissen, geeft aan verheugd te zijn dat Rondolat nog vier jaar beschikbaar blijft, en noemt hem van cruciaal belang voor de transformatie van Signify.

> Lees ook: Signify-ceo Eric Rondolat over licht als communicatiemiddel


René van Schooten
wordt eveneens voorgedragen voor herbenoeming als lid van de raad van bestuur, en zal Stéphane Rougeot opvolgen als cfo ad interim. Rougeot kondigde aan zijn functie neer te leggen wegens persoonlijke omstandigheden. Om een soepele overgang te garanderen zal van Schooten per 1 maart 2020 tijdelijk de functie van cfo vervullen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook