Wijziging raad van bestuur Royal HaskoningDHV

Wijziging raad van bestuur Royal HaskoningDHV

17-03-2023 Royal HaskoningDHV maakt wijzigingen bekend in de raad van bestuur. Huidig ceo Erik Oostwegel gaat verder als cco en bestuurslid Marije Hulshof wordt zijn opvolger als ceo. De wijzigingen gaan in per 4 april.

Erik Oostwegel is sinds 2004 werkzaam bij Royal HaskoningDHV. Hij begon als director Mechanical & Electral Services (2004-2005) en director Industrial Installations (2005-2009). In 2009 werd hij bestuurslid en in 2011 benoemd tot voorzitter. Hij is sinds 2013 ceo.

Marije Hulshof is sinds juli 2022 lid van de raad van bestuur van Royal HaskoningDHV. Daarvoor was zij Director Business Line Buildings in 2012, Business Line Director Planning & Strategy van 2012-2015 en Global Director Industry & Buildings van 2016-2022.

Vanaf 4 april zal de raad van bestuur bestaan uit Marije Hulshof (ceo), Jasper de Wit (cfo) en Erik Oostwegel (cco).

Peter Blauwhoff, voorzitter van de raad van commissarissen: "Wij danken Erik voor zijn toewijding en leiderschap als ceo. Hij heeft aan het roer gestaan van de voortuitgang van Royal HaskoningDHV, haar digitale transformatie en de uitwerking en implementatie van haar missie Enhancing Society Together. We kijken uit naar verdere samenwerking met Erik als cco en lid van de raad van bestuur.
Sinds juli 2022 is Marije met haar ervaring en resultaatgerichte mentaliteit een sterke en verfrissende aanwinst voor de raad van bestuur. We hebben er het volste vertrouwen in dat Marije het bedrijf kan leiden. Wij feliciteren Marije met haar nieuwe rol als ceo en kijken er naar uit om samen met haar, Erik en Jasper het bedrijf verder te ontwikkelen.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook