Mark Heine nieuwe ceo Fugro

25-09-2018

Mark Heine nieuwe ceo Fugro

Mark Heine is benoemd tot nieuwe ceo van bodemonderzoeker Fugro. Hij volgt Øystein Løseth op, die per 1 oktober terugtreedt. 

Mark Heine is sinds 2013 lid van de raad van bestuur van Fugro, Hij is al sinds 2000 werkzaam bij Fugro, waar hij begon als geodesist. Na verschillende managementfuncties werd hij algemeen directeur van Fugro Survey. 

Øystein Løseth heeft aangegeven terug te treden wegens persoonlijke redenen. Hij treedt per 1 oktober terug als ceo maar blijft tot eind 2018 actief als adviseur.

Løseth was sinds januari lid van de raad van bestuur en vanaf 26 april 2018 ceo van Fugro. Daarvoor is hij onder andere voorzitter van de raad van bestuur van Statoil en ceo van Nuon en Vattenfall geweest.

Meer over Mark Heine

Nullijn voor bestuurders, meer commissarissen

Nullijn voor bestuurders, meer commissarissen

In totaal verwisselden 229 bestuurders en commissarissen van baan in de top-100 grootste bedrijven van Nederland. Thessa Menssen is één van de vijf nieuwe vrouwen in de bestuurskamers.

 

Twee nieuwe bestuurders bij Fugro

Twee nieuwe bestuurders bij Fugro

Wegens het pensioen van bestuurder Jakob Ruegg, zal Fugro Steve Thomson in de raad van bestuur benoemen. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2013 wordt hij voorgedragen voor benoeming. Mark Heine wordt verantwoordelijk voor de Survey-divisie. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook