Matthew Rider wordt CFO Aegon

Matthew Rider wordt CFO Aegon

29-11-2016 Matthew Rider is voorgedragen om CFO en lid van de Executive Board van Aegon te worden. Hierover wordt gestemd tijdens de aandeelhoudersvergadering van 19 mei 2017. Hij volgt Darryl Button op.

De Raad van Commissarissen van Aegon draagt Matthew Rider voor om Darryl Button op te volgen als CFO en lid van de Executive Board. De stemming vindt plaats tijdens de AVA van 19 mei 2017. De benoeming is afhankelijk van goedkeuring door DNB.

Matthew Rider komt bij Aegon na een sabbatical. Hij was tot 2013 lid van het Management Board Insurance van ING, daarvoor was hij CFO bij ING Insurance en Hoofd Product Development bij de Amerikaanse retail annuity-activiteiten van ING. Voordat hij bij ING ging werken was hij werkzaam bij Merrill Lynch Insurance Group, Transamerica en Banner Life Insurance Company.

Rob Routs, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Aegon: 'We zijn zeer verheugd dat Matthew bij Aegon wil komen werken. Hij brengt een breed scala aan ervaring mee, waaronder het aansturen van de Finance- en Riskfuncties en het ontwikkelen van een Solvency II-raamwerk. We kijken ernaar uit om te profiteren van zijn uitgebreide kennis van bankieren en verzekeren in Europa en de Verenigde Staten.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook