Twee nieuwe commissarissen Majorel Group

Twee nieuwe commissarissen Majorel Group

22-06-2022 Majorel Group heeft op 20 juni bekendgemaakt dat Maud de Vries (foto) en Anne Marie Magis zijn benoemd als nieuwe leden van de raad van commissarissen.

Majorel Group heeft op 20 juni haar algemene vergadering van aandeelhouders gehouden, waar Maud de Vries en Anne Marie Magis met directe ingang benoemd werden als nieuwe leden van de raad van commissarissen. Op de algemene vergadering van aandeelhouders traden commissarissen Betina Wulf en Nina Weiden af.

Maud de Vries is sinds 2019 chief legal & human capital officer en lid van de raad van bestuur van OCI. Deze maand werd ook bekendgemaakt dat zij benoemd is als nieuw bestuurslid van de VEUO.

Anne Marie Magis is sinds 2021 managing director head of strategy execution office bij ABN Amro en daarnaast commissaris bij Havenbedrijf Amsterdam. Ook is zij lid van het bestuur van Betaalvereniging Nederland.

Interview met Maud de Vries

Maud de Vries (OCI): 'Vechten voor 50% vrouwen op de longlists'

Maud de Vries (OCI): 'Vechten voor 50% vrouwen op de longlists'

30-06-2021 Vrouwen zijn nog steeds moeilijk te vinden in de chemie, terwijl ál het beschikbare talent moet worden benut om uitdagingen als de vergrijzing en de energietransitie het hoofd te bieden. Maud de Vries, lid van de board van kunstmestproducent OCI, blijft dus ‘duwen’ op diversiteit & inclusie. ‘We moeten het oog op de bal houden, anders verliezen we.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook