Maud de Vries nieuw bestuurslid VEUO

Maud de Vries nieuw bestuurslid VEUO

17-06-2022 De VEUO heeft bekendgemaakt dat Maud de Vries, lid van de raad van bestuur van OCI, is benoemd als lid van het algemeen bestuur.

Maud de Vries is sinds 2019 chief legal & human capital officer en lid van de raad van bestuur van OCI, en in die functie verantwoordelijk voor corporate governance en compliance, legal, HR en government & public affairs. Zij richt zich tevens op diversiteit & inclusie en heeft volgens VEUO bijzondere affiniteit met ESG. VEUO noemt haar een betrokken senior executive met expertise en ervaring in het beursgenoteerde bedrijfsleven.

Aangegeven wordt nog dat de expertise en ervaring van De Vries goed aansluiten op de actuele beleidsthema's van de VEUO, zijde corporate governance in brede zin, environment, social en governance-aspecten van het ondernemen en ontwikkelingen op het gebied van externe verslaggeving en accountancy.

Interview met Maud de Vries

Maud de Vries (OCI): 'Vechten voor 50% vrouwen op de longlists'

Maud de Vries (OCI): 'Vechten voor 50% vrouwen op de longlists'

30-06-2021 Vrouwen zijn nog steeds moeilijk te vinden in de chemie, terwijl ál het beschikbare talent moet worden benut om uitdagingen als de vergrijzing en de energietransitie het hoofd te bieden. Maud de Vries, lid van de board van kunstmestproducent OCI, blijft dus ‘duwen’ op diversiteit & inclusie. ‘We moeten het oog op de bal houden, anders verliezen we.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook