Mayte Oosterveld nieuwe cfo Just Eat Takeaway.com

Mayte Oosterveld nieuwe cfo Just Eat Takeaway.com

07-02-2024 Just Eat Takeaway.com N.V. heeft bekendgemaakt dat Mayte Oosterveld wordt benoemd als nieuwe cfo. Zij volgt Brent Wissink op.

Mayte Oosterveld is een financieel specialist. Ze is sinds 2019 werkzaam bij Plus Holding B.V waar zij begon als cfo. Begin 2024 werd zij co-ceo op interimbasis bij het bedrijf. Voordat ze bij Plus Holding B.V werkte, deed ze internationale werkervaringen op bij Goldman Sachs in London en Ahold Delhaize. Ook zit ze in de raad van toezicht bij het Diabetes Fonds.

Oosterveld wordt voorgedragen voor benoeming als cfo van Just Eat Takeaway.com in mei 2024. Zij volgt dan Brent Wissink op, die in juli vorig jaar aankondigde zijn functie als chief financial officer en lid van de raad van bestuur neer te leggen.

Namens de raad van commissarissen zegt voorzitter Dick Boer verheugd te zijn met de komst van Mayte Oosterveld als cfo: ‘Ik heb het genoegen gehad om eerder samen te werken met Mayte bij Ahold Delhaize. Ze zal sterk financieel leiderschap toevoegen aan de raad van bestuur.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook