Michiel Jaski nieuwe CEO Grontmij

Michiel Jaski nieuwe CEO Grontmij

19-12-2011 Michiel Jaski is per direct aangesteld als de nieuwe ceo van Grontmij. Dat heeft Grontmij maandag 19 december 2011 bekend gemaakt.

Jaski begint per direct
Michiel Jaski treedt bij Grontmij per direct in dienst als CEO. Op de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) zal hij worden voorgedragen als voorzitter van de Raad van Bestuur en als Chief Executive Officer (CEO).

Sylvo Thijsen 
Michiel Jaski vervangt bij Grontmij Sylvo Thijsen. Thijsen vertrekt per direct als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Grontmij. Bij de volgende AVA treedt hij af als lid van de Raad van Bestuur. Thijsen, wiens positie eerder nog als 'veilig' werd gezien, volgt andere afgetreden bestuurders als voormalig CFO Mel Zuydam en commissarissen Sjoerd Eisma en Frank Meysman.

Michiel Jaski
Michiel Jaski komt terug van een jaar 'sabbatical'. Daarvoor was hij lid van de Raad van Bestuur van Arcadis, waar hij verantwoordelijk was voor de Europese activiteiten.

Shell en Philips
Voordat hij bij Arcadis in dienst trad, was hij werkzaam in diverse managementfuncties bij Shell. Zijn laatste functie bij Shell was Senior Vice President van een van de chemische activiteiten van Shell, met operaties in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europa. Jaski begon zijn carriere als Project leader bij Philips.

Hydrologie
Michiel Jaski is van huis uit hydroloog. Hij behaalde zijn ingenieurstitel Hydrologie aan de Wageningen Universiteit. Later voegde hij daar een MBA-diploma van INSEAD (Fontainebleau) aan toe.

Lees ook:

> CV Michiel Jaski
> CV Sylvo Thijsen
> Jean-Luc Schnoebelen nieuwe COO Grontmij
> Frits Vervoort nieuwe CFO Grontmij
> Jan van der Zouw aangesteld als commissaris bij Grontmij 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook