Mirjam Verhoeven nieuwe coo de Volksbank

Mirjam Verhoeven nieuwe coo de Volksbank

30-10-2018 Financieel dienstverlener de Volksbank is voornemens om Mirjam Verhoeven te benoemen tot chief operations officer. Zij volgt Alexander Baas op.

Mirjam Verhoeven werkt sinds 2002 bij de Volksbank, destijds SNS. Sinds 2015 is zij chief information officer en sinds 2017 ook directeur innovatie. Hiervoor vervulde zij verschillende IT- en marketingfuncties binnen de bank. Ook is zij actief geweest bij KPMG en CapGemini als consultant.

Zij volgt Alexander Baas op, die sinds 2014 coo is. Hij vervult sinds 1 mei ad interim de rol van directeur KBS, maar heeft aangegeven deze functie graag permanent te willen vervullen vanwege 'de vele uitdagingen die de Volksbank wachten op het gebied van betalingsverkeer.'

Maurice Oostendorp, directievoorzitter van de Volksbank: "Ik ben opgetogen dat we met Mirjam Verhoeven een interne opvolger van Alexander Baas hebben gevonden voor de functie van COO. Ik heb er alle vertrouwen in dat Mirjam haar nieuwe rol als COO goed gaat vervullen. Ik heb veel bewondering voor de moedige stap van Alexander om zich te focussen op de positie waarvan hij zelf vindt dat hij de meeste meerwaarde creëert voor de Volksbank. Ik wens Alexander veel succes en ben blij dat hij deze functie voor de Volksbank gaat vervullen."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook