Ordina benoemt Monika van Hoogenvest tot chief marketing officer

Ordina benoemt Monika van Hoogenvest tot chief marketing officer

30-05-2022 Op 30 mei 2022 heeft Ordina aangekondigd dat Monika van Hoogenvest per direct de nieuwe chief marketing officer wordt en lid van het executive committee.

Monika van Hoogenvest is de voormalige vice president Global Products & Solutions bij The Adecco Group. Van Hoogenvest rondde in 2001 haar opleiding af in Account Management bij de Association of Community College Trustees en begon haar loopbaan als consultant bij Capgemini. Ze heeft een brede ervaring in de marketingindustrie. Zo bekleedde ze van 2006 tot 2011 diverse marketingfuncties bij Capgemini en was ze ruim 3 jaar werkzaam als manager marketing & communicatie bij de Kamer van Koophandel.

Vervolgens trad Van Hoogenvest in dienst bij Korn Ferry (voorheen Hay Group) als marketing & communicatie manager Benelux en werd ze daar marketing director van Centraal Europa, daarna global marketing director en eindigde haar loopbaan bij Korn Ferry als vice president Global Strategic Marketing.

Van Hoogenvest zal verder bouwen aan Ordina’s merkpositionering en marketing- en communicatiekanalen. Daarnaast zal ze zich ook focussen op het versterken van ‘brand ambassadorship’ binnen de firma.
Van Hoogenvest geeft aan dat een ‘onderscheidend vermogen binnen de IT-sector vraagt om een persoonlijke aanpak. Medewerkers die als brand ambassador optreden maken de business persoonlijker en vergroten daarmee de loyaliteit van relaties en opdrachtgevers’.

Ze ziet hierbij een rol weggelegd voor marketing om medewerkers te faciliteren bij hun communicatieve rol. “Brand ambassadorship vraagt om een marketingstrategie met veel persoonlijke contactmomenten, met prikkelende content en look & feel.”

Met de nieuwe aanstelling van Monika van Hoogenvest bestaat het executive committee van Ordina uit Jo Maes (ceo), Joyce van Donk (cfo) en Monika van Hoogenvest.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook