Neil McArthur beoogd lid Raad van Bestuur Arcadis

Neil McArthur beoogd lid Raad van Bestuur Arcadis

05-04-2011 Arcadis wil Neil McArthur voordragen als lid van de Raad van Bestuur van het advies- en ingenieursbureau.

Dat is te herleiden uit de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van Arcadis van 18 mei 2011.

Neil McArthur
Als de aandeelhouders van Arcadis instemmen met de voordracht van Neil McArthur als nieuw bestuurslid dan wordt hij de opvolger van oud-bestuurder Michiel Jaski.

Michiel Jaski, oud bestuurder Arcadis
De 51-jarige Jaksi trad vorig jaar oktober terug uit de Raad van Bestuur van Arcadis, omdat hij naar eigen zeggen meer tijd wilde doorbrengen met zijn gezin.

Arcadis topman Harrie Noy
In een reactie op de voorgenomen voordracht zei topman Harrie Noy van Arcadis: ‘Neil McArthur beschikt over een bijzondere combinatie van technische achtergrond, brede strategische en operationele ervaring, een internationaal denk- en werkkader en bewezen kwaliteiten als leider in een professionele dienstverlenende organisatie’.

Booz & Company
Zo heeft McArthur een groot deel van zijn carrière doorgebracht bij de internationale strategie consultancy onderneming Booz & Company, waar hij als lid van het Global Executive Committee verantwoordelijk was voor de Europese activiteiten.

Evaring McArthur
Binnen Booz & Company deed Neil McArthur een ruime ervaring op in Energie-, Chemie,- en Utilities markten en richtte hij zich onder meer op gebieden als strategieontwikkeling en organisatieontwerp.

Lid Raad van Bestuur Arcadis
‘In onze snelgroeiende onderneming zijn dit belangrijke kwaliteiten voor een lid van de Raad van Bestuur’, aldus Harrie Noy over de beoogd bestuurder McArthur.

Lees ook:
> Biografie Neil McArthur, begoogd bestuurder Arcadis
> Biografie Renier Vree, CFO, Arcadis
> Renier Vree nieuwe CFO Arcadis

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook