PostNL draagt Nienke Meijer voor als commissaris

PostNL draagt Nienke Meijer voor als commissaris

15-02-2021 De raad van commissarissen van PostNL draagt Nienke Meijer voor als lid van de raad van commissarissen. Dat maakt het bedrijf bekend op 15 februari 2021.

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders in april 2021 zal de voordracht van Nienke Meijer ter goedkeuring voorgelegd worden aan de aandeelhouders. Bij goedkeuring van de aandeelhouders zal Meijer de rol van Eelco Blok overnemen en benoemd worden voor een termijn van vier jaar.

Nienke Meijer is co-founder en partner van Stichting De Buitenboordmotor. Daarnaast is zij onder andere lid van de raad van commissarissen van Deloitte, lid van de raad van toezicht van Leids Universitair Medisch Centrum en voorzitter van het bestuur van Stichting Volkskrant. Daarvoor was Meijer onder andere bestuurslid Stichting Brainport, toezichthouder bij Nederlandse Hartstichting en lid van de raad van bestuur van Fontys Hogescholen.

Jan Nooitgedagt, voorzitter van de raad van commissarissen van PostNL, is verheugd met de voorgestelde komst van Nienke Meijer. ‘We streven naar een gebalanceerde samenstelling van de raad van commissarissen, en zij past uitstekend binnen het profiel. Ze heeft een brede achtergrond als bestuurder in de publieke en private sector en beschikt over sterke bestuurlijke en toezichthoudende competenties en ervaring. Haar expertise en achtergrond zijn een waardevolle aanvulling’, aldus Nooitgedagt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook