Patrick Mispolet voorgedragen als commissaris Wessanen

Patrick Mispolet voorgedragen als commissaris Wessanen

01-12-2015 Natuurvoedingsbedrijf Wessanen heeft de Franse Mispolet voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen.

Voorgenomen benoeming
Over de voorgenomen benoeming van Patrick Mispolet als nieuwe commissaris van Wessanen zal op de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 14 april 2016 worden beslist. Mispolet was van 2006 tot 2010 CEO van Orangina voor Frankrijk en België en is nu privaat investeerder in ondernemingen met de focus op  consumentengerelateerde activiteiten.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Frank van Oers laat weten zeer verheugd te zijn met de voorgenomen benoeming. 'Door Patrick's benoeming zal binnen de Raad van Commissarissen de bestuurlijke ervaring en de ervaring met FMCG (fast moving consumker goods) worden versterkt', aldus Van Oers.

Overige benoemingen
Naast de benoeming van Mispolet zal tijdens de AvA ook worden beslist over de voorgenomen herbenoeming van Rudy Kluiber en Ivonne Rietjens als commissarissen. Per 14 april 2016 zal Marjet van Zuijlen aftreden als lid van de raad van Commissarissen. Kluiber zal Van Zuijlen per diezelfde datum opvolgen als voorzitter van de Selection, Appointment and Remuneration Committee.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook