Peter Elverding vertrekt bij FrieslandCampina

Peter Elverding vertrekt bij FrieslandCampina

13-04-2017 Peter Elverding legt zijn functie van commissaris bij FrieslandCampina neer. Dat is bekend gemaakt tijdens de reguliere vergadering van woensdag 12 april.

Elverding, die al sinds 2008 lid van de raad van commissarissen was, legt zijn functie neer wegens gezondheidsredenen. Frans Keurentjes, de voorzitter van de raad van commissarissen zegt hierover het volgende: 'Peter is een ervaren en kundig bestuurder die een bijzonder waardevolle bijdrage heeft geleverd in de ontwikkeling van FrieslandCampina na de fusie in 2008. We bedanken hem voor zijn inzet en betrokkenheid en wensen hem en zijn familie alle sterkte.' 

Naast deze bekendmaking heeft de ledenraad van FrieslandCampina de jaarrekening 2016 vastgesteld. Ook is ingestemd met de prestatietoeslag en de toekenning van de ledenobligaties bovenop de garantieprijs die de leden-melkveehouders voor de in 2016 geleverde melk ontvangen.

Meer over Peter Elverding

Twee commissarissen BAM vertrekken

Twee commissarissen BAM vertrekken

21-02-2017 De raad van commissarissen van de Koninklijke BAM Groep heeft aangekondigd dat Peter Elverding (foto) en Jean-Pierre Hansen in april 2017 zullen terugtreden als commissaris.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook