Piet Besselink stapt op bij Royal HaskoningDHV

Piet Besselink stapt op bij Royal HaskoningDHV

28-09-2015 Op 28 september 2015 heeft de Raad van Commissarissen van Royal HaskoningDHV bekend gemaakt dat Besselink eind 2015 zal aftreden.

Aftreden
Piet Besselink is sinds 2012 lid van de Raad van Bestuur van Royal HaskoningDHV en was vanaf 2006 lid van de Raad van Bestuur van voormalig DHV. Besselink was al sinds 1989 werkzaam bij DHV en zal zijn functie met ingang van 1 januari 2016 neerleggen. De taken en verantwoordelijkheden van Besselink zullen na zijn aftreden worden overgedragen aan de overige leden van de Raad van Bestuur, namelijk voorzitter Erik Oostwegel, CFO Jaska de Bakker en Henry Rowe.

Rectie Besselink
Besselink laat weten dat hij het een natuurlijk moment vindt om af te treden. 'Ik heb de afgelopen 26 jaar met veel voldoening bij dit bedrijf gewerkt en ben trots op wat we samen hebben bereikt. Ik ben toe aan de volgende stap in mijn carrière en zal de tijd nemen om me te oriënteren', aldus Besselink.

Commissarissen
President-commissaris Joop van Oosten bedankt Besselink in een reactie voor zijn waardevolle bijdrage aan de groei en het succes van het bedrijf. 'Zijn brede expertise, menselijke aanpak en warme persoonlijkheid maken hem tot een vertrouwde adviseur voor onze grote klanten in de publieke en private sector, en tot een gewaardeerde collega in de Raad van Bestuur', aldus Van Oosten.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook