Value8 draagt twee commissarissen en CFO voor

26-10-2016

Value8 draagt twee commissarissen en CFO voor

Value8 heeft op 25 oktober 2016 Annemarie van Gaal en Abel Slippens voorgedragen als nieuwe commissarissen, en Remko Herschel (foto) als CFO.

Value8 heeft aangekondigd een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders te laten plaatsvinden op 6 december 2016. In deze BAVA worden de benoemingen van Annemarie van Gaal en Abel Slippens als commissarissen voorgesteld, en die van Remko Herschel als CFO en lid van de Raad van Bestuur.

Value8 verwacht dat Herschel vanwege zijn IFRS-expertise en middels de aansturing van de financieel verantwoordelijken bij groepsondernemingen ‘een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren aan het succes van Value8’.

Over Annemarie van Gaal zegt Value8 in het persbericht verheugd te zijn 'dat zij bereid is toe te treden tot de Raad van Commissarissen en haar kennis, ervaring en netwerk in te zetten ten behoeve van de verdere groei van Value8'.

Abel Slippens wordt 'van belangrijke toegevoegde waarde' geacht vanwege 'zijn ervaring en kennis als voormalig CEO van een beursgenoteerde onderneming en zijn ervaring op het gebied van ondernemen en acquisities'.

Meer over Remko Herschel

Remko Herschel treedt terug als cfo Value8

Remko Herschel treedt terug als cfo Value8

Remko Herschel legt per 1 augustus zijn werkzaamheden bij Value8 neer. Hij heeft aangegeven 'meer tijd te willen besteden aan zijn eigen bedrijven.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook