René Steenvoorden benoemd tot lid rvb Randstad

René Steenvoorden benoemd tot lid rvb Randstad

19-06-2020 Randstad heeft op 18 juni 2020 René Steenvoorden benoemd als lid van de raad van bestuur in zijn rol als chief digital officer.

Op 8 oktober 2019 werd bekend gemaakt dat Randstad het voornemen had René Steenvoorden te benoemen tot cdo. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders is Steenvoorden benoemd. Sinds 2016 is hij in dienst van Randstad. Steenvoorden zal de ontwikkeling van de digitale strategie van Randstad en de implementatie daarvan binnen de gehele groep blijven leiden. Tevens blijft hij chief information officer van Randstad.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders is Wout Dekker herbenoemd tot lid van de raad van commissarissen. Hélène Auriol Potier is benoemd tot nieuw lid van de rvc. Auriol Potier is een ervaren executive en werkte bij bedrijven als Orange Business Services, Microsoft, Dell Inc., France Telecom en Nortel.

Meer over René Steenvoorden

Twee nieuwe commissarissen bij KPMG

Twee nieuwe commissarissen bij KPMG

25-08-2017 KPMG heeft René Steenvoorden (foto) en Harry van Dorenmalen benoemd tot commissaris. Zij treden per 1 september 2017 toe tot de raad van commissarissen van de accoutants- en adviesorganisatie.

Interview met René Steenvoorden

Drie digital officers over de impact van digitalisering

Drie digital officers over de impact van digitalisering

03-10-2019 Digitalisering en tech vergroten de mogelijkheden voor bedrijven, maar veranderen ook de onderneming zelf, inclusief de besluitvorming. Van medewerkers worden andere competenties en kennis verwacht. De maatschappelijke impact is kortom groot. De digital officers aan onze rondetafel weten wat er goed gaat en waar het schuurt. ‘Mensen zijn terecht bezorgd of ze nog relevant zijn, maar dat geldt ook voor bedrijven zelf.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook