René Steenvoorden benoemd tot lid rvb Randstad

René Steenvoorden benoemd tot lid rvb Randstad

19-06-2020 Randstad heeft op 18 juni 2020 René Steenvoorden benoemd als lid van de raad van bestuur in zijn rol als chief digital officer.

Op 8 oktober 2019 werd bekend gemaakt dat Randstad het voornemen had René Steenvoorden te benoemen tot cdo. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders is Steenvoorden benoemd. Sinds 2016 is hij in dienst van Randstad. Steenvoorden zal de ontwikkeling van de digitale strategie van Randstad en de implementatie daarvan binnen de gehele groep blijven leiden. Tevens blijft hij chief information officer van Randstad.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders is Wout Dekker herbenoemd tot lid van de raad van commissarissen. Hélène Auriol Potier is benoemd tot nieuw lid van de rvc. Auriol Potier is een ervaren executive en werkte bij bedrijven als Orange Business Services, Microsoft, Dell Inc., France Telecom en Nortel.

Interview met René Steenvoorden

Vier experts over impact en implementatie van ai

Vier experts over impact en implementatie van ai

10-03-2021 In De Raad buigt een zorgvuldig samengesteld team topexperts zich over een belangrijk boardroomthema. Met welke inzichten, suggesties en waarschuwingen van De Raad kan de boardroom zijn voordeel doen? Deze keer: de impact van artificial intelligence (ai). Ingewikkeld? ‘Laten we ai niet magischer maken dan het is.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook