Richard Jongsma vertrekt als cco bij Alfen

Richard Jongsma vertrekt als cco bij Alfen

22-12-2020 Richard Jongsma heeft besloten zijn functie als chief commercial officer bij Alfen neer te leggen. Dat maakt het bedrijf op 22 december 2020 bekend. Jongsma zal medio 2021 vertrekken.

Richard Jongsma is sinds 2013 chief commercial officer bij Alfen, specialist in slimme energieoplossingen. Om meer tijd vrij te maken voor zijn gezin en zichzelf, heeft Jongsma besloten te vertrekken. Hij zal zich volledig blijven inzetten voor Alfen, zodat er voldoende tijd is om een geschikte opvolger te vinden. Jongsma: ‘Ik heb een geweldige tijd bij Alfen gehad en ik ben trots en blij met wat we hebben bereikt. Alfen is een fantastisch bedrijf met geweldige collega’s en een echte ondernemersgeest. Na acht dynamische jaren is het voor mij echter tijd om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Ik blijf bij het bedrijf tot een vlotte overdracht van verantwoordelijkheden verzekerd is.’

Marco Roeleveld, chief executive officer van Alfen, laat weten het te betreuren dat Richard Jongsma het bedrijf verlaat, maar respecteert tegelijkertijd zijn beslissing. ‘Als chief commercial officer heeft hij altijd zijn uiterste best gedaan voor Alfen en we hebben de afgelopen acht jaar goed samengewerkt. Ik wil hem enorm bedanken voor zijn professionaliteit en collegialiteit, die een grote bijdrage hebben geleverd aan waar Alfen nu is’, laat Roeleveld weten.

De zoektocht naar een opvolger bij Alfen is inmiddels gestart.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook