Rob Kolkman nieuwe ceo Sanoma Nederland

06-09-2018

Rob Kolkman nieuwe ceo Sanoma Nederland

Sanoma kondigt aan dat Rob Kolkman per 1 januari 2019 start als CEO van Sanoma Media Netherlands. Hij volgt Marc Duijndam op.

Rob Kolkman is op dit moment group managing director voor Reed Business Information, onderdeel van RELX Group. Hij is sinds 2003 werkzaam bij RELX Group en vervulde meerdere senior managementposities.

Kolkman zegt over zijn benoeming het volgende: “Sanoma heeft een prachtig portfolio waarmee 80% van de Nederlanders maandelijks wordt bereikt. De printmerken hebben een sterke en succesvolle ontwikkeling online gemaakt, zoals Libelle en vtwonen. Andere merken zijn volledig online georiënteerd, zoals NU.nl en Scoupy. De continue ontwikkeling van al deze merken, waarbij ieder merk zijn eigen kansen en uitdagingen kent, maakt dat Sanoma een organisatie is waar ik graag voor wil werken en die ik samen met de collega’s nog succesvoller wil maken.”

Tot voor kort was Marc Duijndam ceo van Sanoma Nederland, maar hij legde half augustus onverwachts zijn functie neer. Sindsdien neemt Susan Duinhoven, president en ceo van Sanoma Group zijn taken waar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook