Rob Zandbergen benoemd als commissaris Royal HaskoningDHV

Rob Zandbergen benoemd als commissaris Royal HaskoningDHV

01-04-2022 Royal HaskoningDHV heeft op 1 april bekendgemaakt dat Rob Zandbergen benoemd is als nieuw lid van de raad van commissarissen. Hij volgt Tjalling Tiemstra op die, per dezelfde datum, is afgetreden als commissaris vanwege het bereiken van de statutair bepaalde maximumtermijn.

De aandeelhouders van Royal HaskoningDHV hebben Rob Zandbergen als lid van de raad van commissarissen benoemd met ingang van 31 maart 2022. Zandbergen is ceo van RGF Staffing en daarnaast lid van de raad van commissarissen van Dutch Flower Group.

Rob Zandbergen: “Het is een privilege om lid te zijn van de raad van commissarissen van Royal HaskoningDHV. De afgelopen periode heb ik kennis gemaakt met het bedrijf. Het heeft mijn motivatie nog verder bevestigd dat ik wil bijdragen aan het succes en de missie van het bedrijf: samen met klanten en partners werken aan een duurzamere gebouwde omgeving, nu en in de toekomst – Enhancing Society Together.”

De raad van commissarissen van Royal HaskoningDHV bestaat nu uit de volgende leden: Peter Blauwhoff (voorzitter), Angelique Paulussen, Francine Roelofsen-van Dierendonck, Daan Sperling en Rob Zandbergen.

Peter Blauwhoff, voorzitter van de raad van commissarissen, bedankt Tjalling Tiemstra: 'Hij is 8 jaar lid geweest van de raad van commissarissen. In deze periode heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het bedrijf en de raad van commissarissen, waarvoor wij hem willen bedanken en onze grote waardering willen uitspreken. Hij is actief betrokken geweest bij de continue ontwikkeling en de gunstige resultaten van het bedrijf. Zijn inzet, zakelijk visie en inzicht zijn zeer waardevol geweest.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook