Ron Icke en Dirk Lindenbergh nieuwe commissarissen bij DPA

Ron Icke en Dirk Lindenbergh nieuwe commissarissen bij DPA

12-08-2010 Ron Icke en Dirk Lindenbergh zijn benoemd in de raad van commissarissen bij DPA. De detacheerder maakt bekend dat zij per 3 oktober 2010 in functie zullen treden.

Sinds 1997 bekleedde Ron Icke de functie als CFO van USG People, waar hij in 2005 startte als CEO van het bedrijf. Thans is Icke voorzitter van de investeringscommissie van Project Holland Fonds en lid van de raad van toezicht bij het Kadaster. Daarnaast is icke commissaris bij Heijmans, KAS Bank, Gropeco en kinderopvang Nederland.

Lanbouwingenieur en ondernemer
Dirk Lindenbergh is van huis uit landbouwingenieur en startte na zijn studie filosofie aan de Rijsuniversiteit in Groningen een succesvolle onderneming in de gaming industrie. In 2000 werd zijn bedrijf overgenomen door ABN Amro equity en NPM Capital, waarna hij nog zes jaar directeur bleef van het bedrijf.

Professioneel bestuurder
Na zijn commisarissenopleiding aan de Universiteit van Nyerode werd Lindenbergh commisaris bij onder meer Docdata, Midlin, BE Semiconductors en Nedsense Enterprises. Ook is hij actief bij vele liefdadigheidsinstellingen.

De voordracht van Ron Icke en Dirk Lindenbergh als commisarissen van DPA Group zal plaatsvinden op 23 september 2010 op de algemene aandeelhoudersvergadering.

Lees ook:
> Biografie Dirk Lindenbergh
> Biografie Ron Icke
> Biografie Roland van der Hoek, CEO DPA

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook