Heineken kondigt nieuwe leden executive committee aan

Heineken kondigt nieuwe leden executive committee aan

04-03-2020 Heineken kondigt vandaag Ronald den Elzen en Magne Setnes aan als twee nieuwe leden voor het executive committee. Den Elzen zal als chief digital and technology officer aan de slag gaan, terwijl Setnes als nieuwe supply chain officer start.

Ronald den Elzen zal per direct het executive committee van Heineken betreden. De Nederlandse bierbrouwer had tot dusver geen chief digital and technology officer, maar brengt daar verandering in met de komst van Ronald den Elzen. In 2019 werd Çonnect in a digital world’ als vijfde pijler van Heineken gelanceerd, waar de nieuwe functie naadloos op aansluit. Den Elzen werkt ruim vijfentwintig jaar bij Heineken.

Magne Setnes, nu nog algemeen manager bij Brau Union, een divisie van Heineken in Oostenrijk, zal per april aantreden als nieuwe Supply Chain Officer. Setnes volgt Marc Gross op, die met pensioen zal gaan. De opvolger van Magne Setnes zal te zijner tijd aangekondigd worden.

De ceo van Heineken, Jean-Francois van Boxmeer, is Marc Gross dankbaar voor zijn bijdrage aan Heineken en zijn belang voor het beheer van de groei van het bedrijf. ‘Dankzij Marc en zijn wereldwijde teams in onze regio’s hebben we vandaag een zeer goed presterende supply chain-organisatie. Ik ben verheugd over de benoemingen van Magne Setnes en Ronald den Elzen. Het zijn twee zeer ervaren en veelzijdige HEINEKEN-managers die ons bedrijf veel te bieden hebben. Ons Executive Team kijkt er erg naar uit om met hen samen te werken’, aldus Van Boxmeer.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook