Ronald Goedmakers vertrekt bij Vebego als rvb-lid

Ronald Goedmakers vertrekt bij Vebego als rvb-lid

12-12-2023 Vebego heeft bekendgemaakt dat Ronald Goedmakers de raad van bestuur per 1 februari 2024 zal verlaten.

Ronald Goedmakers werkt al sinds 1988 bij Vebego. Van 2006 tot 2021 vervulde hij de rol van ceo, waarna zijn neef Ton Goedmakers het van hem overnam. In 2021 werd hij lid van de raad van bestuur, een functie die hij per 1 februari 2024 naast zich zal neerleggen. In oktober van dat jaar zal hij toetreden tot de raad van commissarissen.

Ton Goedmakers over het vertrek: "Ik wil Ronald bedanken voor zijn visie en leiderschap, waarmee hij Vebego vooruit heeft gebracht nadat mijn vader in 2006 de verantwoordelijkheid als ceo aan hem overdroeg. Ronald heeft Vebego gemaakt tot het bedrijf dat het vandaag de dag is; een sterke en internationale organisatie met bijna 40.000 collega's, waar de warmte van onze familiecultuur behouden is gebleven, en waar we nooit het doel uit het oog zijn verloren: betekenisvol werk, Geweldig werk, Betere wereld. Ik ben zeer verheugd dat hij heeft besloten om vanaf oktober 2024 lid te worden van de raad van commissarissen, zodat we nog steeds kunnen profiteren van zijn kennis, ervaring en wijsheid na zijn aftreden."

Zelf meldt Ronald Goedmakers het volgende: "Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om de afgelopen 36 jaar bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Vebego. We hebben net weer een enorme en succesvolle overgang doorgemaakt, waarbij een sterke basis is gelegd voor de toekomst. Ik verwacht dat Vebego blijft groeien in impact en zakelijk succes. Het is geweldig om te zien dat twee van mijn drie kinderen nu deel uitmaken van de derde generatie van de familie Goedmakers binnen het bedrijf. Voor mij is dit een goed moment om mijn verantwoordelijkheden over te dragen aan het nieuwe team. Ik heb veel vertrouwen in hun leiderschap, evenals in het engagement en enthousiasme van elk lid van de Vebego-familie."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook