Ordina-CEO Ronald Kasteel gaat afkoelen

24-08-2011

Ordina-CEO Ronald Kasteel gaat afkoelen

Bestuursvoorzitter van ict-dienstverlener Ordina Ronald Kasteel legt op 1 september 2011 zijn functie neer. Hij zegt nog geen ideeën te hebben over het vervolg van zijn carrière na 22 jaar Ordina, waarvan twaalf jaar als CEO.

Ronald Kasteel gaat het eerst een tijdje rustig aan doen: 'Ik zal me tot mijn laatste dag als ceo van Ordina volledig op dat bedrijf richten en daarna volgt een periode van zeg maar een soort cooling down.' Dat zei Kasteel tijdens een toelichting op de jaarcijfers over het eerste half jaar van 2011.

Kasteel liet na vragen over het vervolg van zijn carrière niets los over gesprekken met andere werkgevers of zijn persoonlijk ambities.

Begin mei 2011 meldde de dienstverlener in een verklaring dat Kasteel per 1 september 2011 wordt vervangen door Stépan Breedveld, die sinds november 2010 bestuurslid bij Ordina is. Breedveld is nu nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland.

Lees ook
> cv Ronald Kasteel
> topman Kasteel vertrekt bij zijn Ordina
> cv Stepan Breedveld
> bestuurders en commissarissen Ordina

Meer over Ronald Kasteel

Ronald Kasteel nieuwe algemeen directeur KZA

Ronald Kasteel nieuwe algemeen directeur KZA

Ronald Kasteel, de voormalige topman van Ordina, is per 1 november van dit jaar begonnen als algemeen directeur van KwaliteitsZorg in de Automatisering (KZA).

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina verlaten

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina verlaten

Topman Ronald Kasteel gaat Ordina per 1 september 2011 verlaten, zo meldt de automatiseerder op 11 mei 2011 middels een persbericht.

Interview met Ronald Kasteel

Ronald Kasteel: ‘Ik ben geen alleenheerser’

Ronald Kasteel: ‘Ik ben geen alleenheerser’

Ronald Kasteel was op zijn 37e al bestuursvoorzitter van het beursgenoteerde ict-bedrijf Ordina. Hij ziet zichzelf vooral als teamplayer met als belangrijkste taak het ontwikkelen van visie en een strategie. "Ik weet waar we heen moeten."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook