Rudy Provoost nieuwe commissaris BAM Groep

Rudy Provoost nieuwe commissaris BAM Groep

10-09-2019 BAM Groep heeft bekendgemaakt Rudy Provoost voor te dragen als nieuwe commissaris. Zijn benoeming wordt besproken op een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 6 november 2019.

Rudy Provoost is momenteel lid van de raad van commissarissen van Randstad. Hij was tussen 2012 en 2016 ceo en bestuursvoorzitter van Rexel Groep. Van 2008 tot 2011 was hij ceo van Philips Lighting.

Provoost volgt Klaas Wester op, die na afloop van zijn tweede, vierjarige benoemingstermijn zijn functie heeft neerlegt.

Harrie Noy, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt over de benoeming van Provoost het volgende: ’Ik ben zeer blij dat we Rudy Provoost kunnen voordragen als lid van onze raad. Hij beschikt over uitgebreide leidinggevende en bestuurlijke ervaring bij beursgenoteerde bedrijven, niet alleen in Nederland, maar ook in Europa en daarbuiten. Bij Philips Lighting en bij Rexel, beide toonaangevende spelers in de bouwsector, heeft hij kennis en ervaring opgedaan met het leveren van technische ondersteuning en logistieke diensten en met de processen en procedures omtrent aanbestedingen en projectbeheer. Wij verheugen ons op de samenwerking met hem.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook