Nieuw lid executive committee Koninklijke BAM Groep

Nieuw lid executive committee Koninklijke BAM Groep

27-06-2023 Met ingang van 1 juli wordt Sabine van Hooijdonk-Verboom, momenteel executive director group HR, benoemd tot lid van het executive committee in de functie van chief HR officer.

Sabine van Hooijdonk-Verboom trad begin 2022 in dienst bij BAM als executive director group HR. Ze heeft uitgebreide HR-ervaring opgedaan bij diverse internationale organisaties en heeft een achtergrond in bedrijfseconomie met een specialisatie in human resources.

Ruud Joosten, CEO: "De toetreding van Sabine van Hooijdonk tot het executive committee waarborgt de voortdurende aandacht voor cultuur en waarden binnen het executive committee. De BAM-strategie op het gebied van People is onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsstrategie 'Building a sustainable tomorrow', waarin onze medewerkers de essentiële succesfactor zijn."

Met ingang van 1 juli 2023 bestaat het executive committee van Koninklijke BAM Groep uit de twee bestuursleden, Ruud Joosten (chief executive officer) en Frans den Houter (chief finance officer), evenals Sabine van Hooijdonk-Verboom (chief HR officer), Joost Nelis (chief operating officer, divisie Nederland) en John Wilkinson (chief operating officer, divisie Verenigd Koninkrijk en Ierland).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook