Sjoerd Vollebregt voorgedragen als commissaris Fugro

Sjoerd Vollebregt voorgedragen als commissaris Fugro

03-08-2020 De raad van commissarissen van Fugro heeft op 3 augustus 2020 naar buiten gebracht Sjoerd Vollebregt voor te dragen als commissaris.

De voordracht van Sjoerd Vollebregt zal tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd en geldt voor een termijn die eindigt met de algemene vergadering van 2024. Vollebregt zal Douglas Wall opvolgen, die heeft aangekondigd af te treden aan het einde van de jaarlijkse algemene vergadering in 2021.

Sjoerd Vollebregt heeft een uitgebreide bestuurservaring bij grote ondernemingen op het gebied van management en toezicht. Vollebregt is huidig voorzitter van de raad van commissarissen van Heijmans NV en niet-uitvoerend bestuurder van Mylan. Tevens was hij lid van de raad van commissarissen van TNT Express van 2013 tot 2016. Van 2002 tot 2014 vervulde Vollebregt de rol van ceo van de Stork Groep, een industrieel conglomeraat. Daarvoor vervulde hij verschillende management functies bij bedrijven op het gebied van logistiek.

Harrie Noy, voorzitter van de raad van commissarissen, is zeer verheugd met de komst van Sjoerd Vollebregt. ‘Met zijn achtergrond en staat van dienst in technologie gedreven bedrijven en bedrijfstransformatieprocessen past hij zeer goed bij Fugro’, laat Noy weten.

De raad van commissarissen is met de komst van Sjoerd Vollebregt weer compleet. Naast voorzitter Harrie Noy bestaat deze uit Petri Hofsté, Antonio Campo, Anja Montijn en Ron Mobed.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook