Sophie Bechu nieuwe commissaris Signify

Sophie Bechu nieuwe commissaris Signify

08-11-2022 Signify heeft vandaag aangekondigd Sophie Bechu voor te dragen als lid van de raad van commissarissen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal plaatsvinden in mei 2023.

Sophie Bechu heeft in haar carrière meerdere leidinggevende functies gehad en ervaring opgebouwd in operations, services en technologie. Na 30 jaar bij IBM corporation te hebben gewerkt werd zij in 2016 benoemd als chief operations officer in het executive committee van Philips, een functie die zij in oktober 2022 neerlegde. Sinds september 2022 is zij non-executive director bij Quotient Limited.

Bechu zal voorlopig de vergaderingen van de raad van commissarissen als waarnemer bijwonen tot de stemming van de algemene vergadering van aandeelhouders.

Arthur van der Poel, voorzitter van de raad van commissarissen van Signify, zegt het volgende over de benoeming van Bechu: 'We zijn erg blij dat Sophie Bechu beschikbaar is om deel uit te maken van ons bestuur. Ze heeft een schat aan ervaring in operaties en een sterke band met de Amerikaanse markt, die sinds onze overname van Cooper Lighting Solutions in 2020 steeds belangrijker is geworden voor Signify.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook