Stephanie Miller voorgedragen als ceo Intertrust

Stephanie Miller voorgedragen als ceo Intertrust

05-12-2017 De raad van commissarissen van Intertrust heeft Stephanie Miller voorgedragen als nieuwe ceo. Zij zal David de Buck opvolgen.

Stephanie Miller is sinds april vorig jaar managing director bij SS&C Technologies. Daarvoor werkte zij onder meer bij JPMorgan, Citco en Credit Suisse First Boston.

Intertrust maakte op 24 augustus 2017 bekend dat David de Buck zich aan het einde van zijn termijn niet opnieuw herkiesbaar zou stellen. Ook cfo Maarten de Vries, die in januari 2017 startte, kondigde recent zijn vertrek aan. Hij maakte in september 2017 bekend per januari 2018 over te stappen naar AkzoNobel. 

De benoeming van Miller moet nog worden voorgelegd aan de aandeelhouders. Zij kunnen op de buitengewone aandeelhoudersvergadering op 19 januari hun stem uitbrengen.

Lees ook:
Hans Turkesteen interim-cfo bij Intertrust
Maarten de Vries nieuwe cfo van AkzoNobel
David de Buck vertrekt bij Intertrust

Meer over Stephanie Miller

Intertrust kondigt vertrek Stephanie Miller aan

Intertrust kondigt vertrek Stephanie Miller aan

08-12-2020 Stephanie Miller vertrekt als ceo en lid van de raad van bestuur van Intertrust. Op 7 december 2020 kondigt het trustbedrijf aan dat Miller na drie jaar het bedrijf verlaat. Shankar Iyer zal per direct de rol van waarnemend ceo op zich nemen.

Interview met Stephanie Miller

Intertrust-ceo Stephanie Miller: 'Wetten veranderen, maar principes niet'

Intertrust-ceo Stephanie Miller: 'Wetten veranderen, maar principes niet'

19-06-2019 Snel veranderende wetgeving, een omvangrijke bedrijfstransformatie en de nasleep van een beursgang: Stephanie Miller kijkt terug op een uiterst enerverend eerste jaar als ceo van trustkantoor Intertrust en is nu klaar om kansen te grijpen die innovatie en digitalisering bieden. In al die turbulentie helpt een goed afgesteld moreel kompas: ‘Wetten veranderen, maar principes niet.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook