Ten Have wil een toelichting

Ten Have wil een toelichting

30-11-2011 Steven ten Have, president-commissaris van Ajax, heeft het interim-bestuur van de voetbalclub gevraagd om schriftelijk uitleg te geven over het besluit van de ledenraad.

Dat heeft ledenraad-voorzitter Rob Been jr. van Ajax woensdagmiddag bevestigd. Ten Have zegt geschrokken te zijn van het verzoek van de ledenraad om met de gehele RvC vrijwillig af te treden.

Ten Have
'De Raad van Commissarissen en dus de club Ajax verkeert in een situatie van grote onduidelijkheid’, aldus Ten Have tegen het AD.

Ledenraad Ajax
Maandagavond laat ontving Steven ten Have een telefoontje van Rob Been jr met een naar eigen zeggen ‘rommelige mededeling’.

RvC Ajax
Johan Cruijff is bereid om het verzoek van de Ajax ledenraad in te willigen, mits de andere vier commissarissen ook vertrekken. Die eisen echter eerst een formele toelichting.

Helemaal als een verrassing kwam het verzoek van de Ajax ledenraad niet. 'Het ligt eraan hoe je dat bekijkt, stelt Ten Have. 'Gegeven de ambiance niet helemaal, ik ben niet naïef. Maar kijk je naar de feiten dan wel.'

Interim-bestuur Ajax
Rob Been jr. heeft al aangegeven dat hij vandaag in beraad gaat met collega-bestuurders Ernst Ligthart en Roger van Boxtel.

Lees ook:
Ledenraad Ajax dringt aan op aftreden RvC
> Cruijff zegt vertrouwen in RvC Ajax op
> RvC Ajax onder de loep

Meer over Steven ten Have

Steven ten Have en Frederieke Leeflang vertrekken bij ABN Amro

Steven ten Have en Frederieke Leeflang vertrekken bij ABN Amro

07-11-2018 Financieel dienstverlener ABN Amro heeft bekendgemaakt dat Steven ten Have (foto) en Frederieke Leeflang op de algemene aandeelhoudersvergadering in april 2019 hun functies neerleggen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook