Tanja Dik nieuwe ceo Johan Cruijff ArenA

Tanja Dik nieuwe ceo Johan Cruijff ArenA

26-05-2021 De raad van commissarissen van de Johan Cruijff ArenA draagt Tanja Dik voor als nieuwe algemeen directeur. Dat maakte het stadion op 25 mei 2021 bekend.

Tanja Dik is voorgedragen door de raad van commissarissen van de Johan Cruijff ArenA als nieuwe ceo. Op 23 juni aanstaande stemmen de aandeelhouders van het stadion over haar voordracht. Als zij wordt benoemd, volgt zij Henk Markerink op. Markerink zal op 1 september dit jaar na 25 jaar in dienst te zijn geweest bij de Johan Cruijff ArenA met pensioen gaat. De raad van commissarissen van het stadion is ervan overtuigd in Tanja Dik een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden. Samen met Hidde Salverda, Henk van Raan en Han Mouton zal Tanja Dik de directie vormen. 

De afgelopen vijf jaar was Tanja Dik werkzaam bij Schiphol Groep als algemeen directeur consumer products & services. Eind vorig jaar werd bekend dat haar functie werd opgeheven en dat zij daar zou vertrekken. Voor Dik bij Schiphol aan de slag ging, werkte zij jarenlang bij Stage Entertainment als directeur van Nederland. In deze functie gaf zij sturing aan de Nederlandse live entertainment activiteiten en was zij verantwoordelijk voor de Nederlandse theaterbedrijven. Daarnaast was zij als international venue director wereldwijd verantwoordelijk voor alle theaters.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook