BDR Thermea Group maakt benoeming nieuwe ceo bekend

BDR Thermea Group maakt benoeming nieuwe ceo bekend

01-12-2023 BDR Thermea Group heeft Tjarko Bouman officieel benoemd als nieuwe ceo. De benoeming maakt deel uit van het opvolgingsplan na de beslissing van de huidige ceo, Bertrand Schmitt, om terug te treden. Dat besluit werd eerder deze week bekendgemaakt.

Tjarko Bouman staat momenteel aan het roer van NTS Group en zal zijn nieuwe functie op 1 februari 2024 op zich nemen. Voorafgaand aan zijn tijd bij NTS was hij negen jaar werkzaam bij Vanderlande Industries, waar hij van 2015 tot 2020 managing director van Vanderlande Warehouse Parcel International was. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling van diensten bij Vanderlande, inclusief de spare parts business, de wereldwijde services desk, en het expertise center voor services.

In een reactie op de benoeming benadrukte Marc de Jong, voorzitter van de raad van commissarissen van BDR Thermea, Boumans uitgebreide ervaring in business development, operations en supply chain, zowel in advies als in management. De Jong prees ook zijn staat van dienst en benadrukte zijn vermogen om innovatie en groei naadloos te combineren met een klantgerichte aanpak. Hij wees op Boumans expertise in bedrijfstransformatie en digitale vaardigheden, met name in het ontwikkelen van klantwaardeproposities.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook