Gasunie breidt Raad van Bestuur uit

Gasunie breidt Raad van Bestuur uit

26-05-2016 Annie Krist (foto) en Ulco Vermeulen zijn benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Bestuur van Gasunie.

Uitbreiding bestuur
Na de benoeming van Annie Krist en Ulco Vermeulen bestaat de Raad van Bestuur van Gasunie uit vier in plaats van twee leden. Krist en Vermeulen zijn met ingang van 1 mei 2016 als nieuwe leden van de Raad van Bestuur van het gasinfrastructuurbedrijf benoemd. De benoemingen zijn goedgekeurd door de Minister van Financiën, de enige aandeelhouder van de staatsdeelneming, en de Raad van Commissarissen.

 

 

Raad van Bestuur
Annie Krist is sinds 1978 werkzaam bij Gasunie en vervult momenteel de functie van CEO van Gasunie Transport Services. Ulco Vermeulen begon zijn loopbaan bij Gasunie in 1990 en is sinds 2008 Directeur Bedrijfsontwikkeling & Deelnemingen. De Raad van Bestuur van Gasunie bestaat na deze benoemingen naast Krist en Vermeulen uit Han Fennema (CEO) en René Oudejans (CFO).

Interview met Ulco Vermeulen

Marcel Galjee, Ulco Vermeulen en Alexander Jongenburger over groene waterstof

Marcel Galjee, Ulco Vermeulen en Alexander Jongenburger over groene waterstof

12-04-2018 De ambities uit het Klimaatakkoord – 49 procent minder CO2-uitstoot in 2030 en 95 procent in 2050 ten opzichte van het jaar 1990 – zijn alleen te realiseren door vol in te zetten op waterstof als gamechanger voor energietransitie. Daarover zijn de deelnemers aan de ronde tafel het eens. Over het tempo en de route verschillen ze van mening. ‘Zijn we in staat de businesscase te maken?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook