ABP benoemt Van der Meer-Gangapersadsing tot niet-uitvoerend bestuurslid

ABP benoemt Van der Meer-Gangapersadsing tot niet-uitvoerend bestuurslid

23-02-2022 ABP heeft op 23 februari 2022 aangekondigd om Vandena van der Meer-Gangapersadsing te benoemen tot niet-uitvoerend bestuurder. Per 1 april 2022 zal Van der Meer-Gangapersadsing haar nieuwe rol in het algemeen bestuur vervullen.

Vandena van der Meer-Gangapersadsing is sinds 2012 actief bij Montae en is sinds 2017 partner. Als partner is ze verantwoordelijk voor de advisering aan werkgevers en ondernemingsraden.

Van der Meer-Gangapersadsing heeft rechten en domeingerichte economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Ook voltooide zij nog een MBA opleiding in 2021. Ze begon haar loopbaan in 2002 bij AEGON als trainee, groeide daarna door tot client relation manager en van 2004 tot 2007 was ze werkzaam als accountmanager bij de financiële dienstverlener. Daarna was ze ruim een jaar in dienst bij GITP als trainer/consultant. Voordat Van der Meer-Gangapersadsing overstapte naar Montae heeft ze drie jaar gewerkt bij PwC, waarvan de laatste anderhalf jaar als manager pensions actuarial & insurance services.

Vandena van der Meer-Gangapersadsing is door ABP als niet-uitvoerend bestuurder voorgedragen door de kabinetssectoren als werkgever van de sectoren Rijk, Politie, Defensie en Rechterlijke macht.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook