AkzoNobel kondigt aftreden Virginia Bottomley aan

AkzoNobel kondigt aftreden Virginia Bottomley aan

01-03-2012 AkzoNobel heeft het aftreden aangekondigd van Virginia Bottomley als lid van de Raad van Commissarissen. Na 12 jaar is zij niet herbenoembaar.

Lange staat van dienst
Virginia Bottomley trad in 2000 toe tot de Raad van Commissarissen van AkzoNobel. Karel Vuursteen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van AkzoNobel, is Bottomley dankbaar voor haar inzet en haar lange staat van dienst: "Her expertise in government, policy, business and economics has been crucial in the strategic development of the company over recent years."

Virginia Bottomley
De Britse Bottomley is directeur van de Boards & CEO praktijk van Odgers Berndtson in Groot-Brittannië. Virginia Bottomley, barones van Nettlestone, was voorheen onder meer Secretary of State en lid van de House of Commons.

Wisselingen van de wacht bij AkzoNobel
AkzoNobel heeft naast het aftreden van Bottomley nog enkele wijzigingen in het bestuur aangekondigd. Zo zijn Ben Verwaayen en Sari Baldauf voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen en zal Rob Frohn, lid van de Raad van Bestuur, in mei zijn functie neerleggen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook