Rob Frohn vertrekt bij AkzoNobel

01-03-2012

Rob Frohn vertrekt bij AkzoNobel

In overleg met de raad van commissarissen heeft Rob Frohn besloten per 1 mei 2012 op te stappen uit de raad van bestuur van AkzoNobel. Sinds 2008 was hij verantwoordelijk voor Speciality Chemicals binnen de RvB. Daarvoor was hij CFO.

Rob Frohn, tot 1 mei lid van de raad van bestuur van AkzoNobel, werkt sinds 1984 bij het chemieconcern. Hij heeft verschillende posities bekleed in finance en controle en als general manager bij Surface Chemistry.

CFO
In 2004 trad Frohn toe tot de raad van bestuur als CFO. In mei 2008 kreeg hij binnen de RvB de verantwoordelijkheid over de divisie Speciality Chemicals.


Hans Wijers
CEO Hans Wijers, die zelf op 23 april vertrekt, zegt in het persbericht van AkzoNobel: 'Natuurlijk spijt het me enorm dat Rob het bedrijf verlaat. Hij heeft een geweldige bijdrage geleverd aan verschillende onderdelen van het bedrijf in de afgelopen 28 jaar. Ik wens hem alle goeds in zijn verdere carrière.'

Tijdelijke opvolger
Totdat er een opvolger is gevonden zal Werner Fuhrmann, lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor Supply Chain en Sourcing, zijn taken waarnemen.

Lees verder:
> Sari Baldauf nieuwe commissaris bij AkzoNobel

Meer over Rob Frohn

Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

De CEO van Delta, Rob Frohn vertrekt per 31 oktober. Hij wordt bestuurslid bij Anthos International AG van de familie Brenninkmeijer.

Rob Frohn wordt de nieuwe CEO van Delta

Rob Frohn wordt de nieuwe CEO van Delta

Rob Frohn is per 1 juni directeur van energiebedrijf Delta. Hij is vandaag voorgedragen in de aandeelhoudersvergadering. Frohn was tot mei dit jaar lid van de RvB van AkzoNobel en sinds januari 2011 al commissaris bij Delta.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook