Rob Frohn vertrekt bij AkzoNobel

Rob Frohn vertrekt bij AkzoNobel

01-03-2012 In overleg met de raad van commissarissen heeft Rob Frohn besloten per 1 mei 2012 op te stappen uit de raad van bestuur van AkzoNobel. Sinds 2008 was hij verantwoordelijk voor Speciality Chemicals binnen de RvB. Daarvoor was hij CFO.

Rob Frohn, tot 1 mei lid van de raad van bestuur van AkzoNobel, werkt sinds 1984 bij het chemieconcern. Hij heeft verschillende posities bekleed in finance en controle en als general manager bij Surface Chemistry.

CFO
In 2004 trad Frohn toe tot de raad van bestuur als CFO. In mei 2008 kreeg hij binnen de RvB de verantwoordelijkheid over de divisie Speciality Chemicals.


Hans Wijers
CEO Hans Wijers, die zelf op 23 april vertrekt, zegt in het persbericht van AkzoNobel: 'Natuurlijk spijt het me enorm dat Rob het bedrijf verlaat. Hij heeft een geweldige bijdrage geleverd aan verschillende onderdelen van het bedrijf in de afgelopen 28 jaar. Ik wens hem alle goeds in zijn verdere carrière.'

Tijdelijke opvolger
Totdat er een opvolger is gevonden zal Werner Fuhrmann, lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor Supply Chain en Sourcing, zijn taken waarnemen.

Lees verder:
> Sari Baldauf nieuwe commissaris bij AkzoNobel

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook