Will Blench wordt Chief Sales Officer bij Unit4

Datum: 29-06-2016

Will Blench wordt Chief Sales Officer bij Unit4

Softwarebedrijf Unit4 maakte op 28 juni bekend dat Will Blench per 1 juli aantreedt als Chief Sales Officer en lid van de Raad van Bestuur.

Will Blench wordt verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie en alle commerciële activiteiten wereldwijd van Unit4. Daarnaast gaat hij zorgdragen voor het partnerecosysteem en klantsuccessen.


Overstap
Blench maakt de overstap naar Unit4 vanuit VMware, waar hij Managing Director was voor de Cloud Management, Storage en Networking-activiteiten in EMEA, APAC en Japan. Voorafgaand aan deze rol bekleedde Blench verschillende seniorfuncties in de IT-sector, zoals VP en General Manager bij Openwave, EVP WW Sales bij VOSS Solutions en VP en General Manager bij Amdocs, voorheen Cramer Systems.

Wereldklasse
Stephan Sieber, CEO van Unit4, zegt over de aanstelling van Blench: “Will gaat een belangrijke rol spelen in het toekomstige succes van ons bedrijf. Will is een sales executive van wereldklasse en hij komt als geroepen, vooral nu steeds meer bedrijven hun IT-applicatielandschap herzien.”

  • Unit4
  • Board of Directors
Stephan Sieber CEO
Yann Leca CFO (Chief Financial Officer)
Leo Apotheker Non-executive Chairman
Chris Ouwinga Vice-voorzitter Raad van Bestuur
Frank Rövekamp Independent Non-executive Director
Fred Wakeman Non-executive Director
John Woyton Non-executive Director