Gerdi Verbeet benoemd tot commissaris van Unilever Nederland

Gerdi Verbeet benoemd tot commissaris van Unilever Nederland

01-04-2020 Op 1 april maakt Unilever Nederland bekend dat Gerdi Verbeet is benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Verbeet is bij het levensmiddelenconcern daarmee de opvolger van Kitty van der Heijden.

Naast het commissariaat van Unilever Nederland is Gerdi Verbeet voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en is zij voorzitter van de visitatiecommissie Defensie en Veiligheid. Laatstgenoemde toetst de voortgang van de verbetermaatregelen op het gebied van veiligheid die door Defensie zijn aangekondigd.

Gerdi Verbeet was tien jaar lang lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, waarvan zes jaar als voorzitter. Zij stelde zich in 2012 niet verkiesbaar voor herbenoeming, waarna ze werd opgevolgd door VVD’er Anouchka van Miltenburg. Verbeet is nog altijd lid van de Partij van de Arbeid.

Nu Gerdi Verbeet de rol van Kitty van der Heijden overneemt, bestaat de raad van commissarissen van Unilever Nederland uit voorzitter Kees van der Waaij, Nebahat Albayrak, Michiel Roovers en Gerdi Verbeet.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook